Compartir experiències és la clau: envia'ns la teva bona pràctica d'adaptació!

You are here

Compartir experiències és la clau: envia'ns la teva bona pràctica d'adaptació!

  • 26 Jan

El projecte OPCC-*ADAPYR està actualitzant i ampliant el portal de bones pràctiques per a l'adaptació al canvi climàtic. Aquest portal pretén ser una finestra a experiències reeixides, noves i replicables en l'àmbit pirinenc. Tractem ara de recopilar noves pràctiques posant un major èmfasi en els temes i àrees que no estan prou cobertes fins al moment.
La cooperació i el treball col·laboratiu són clau per al desenvolupament d'accions de comunicació, observació, capitalització i transferència de coneixement sobre el canvi climàtic en la serralada. A més, són essencials per a proposar recomanacions d'adaptació basades en el coneixement científic.
Per a això recorrem de nou al vostre coneixement i us sol·licitem la vostra ajuda per a identificar i compartir noves experiències concretes i aplicades. Portar les recomanacions a la pràctica no sempre és senzill i els exemples innovadors i originals són font d'inspiració.
Ens les podeu fer arribar a través d'aquest formulari.

 

 

Per a facilitar i simplificar el treball, hem dissenyat un format senzill i ràpid de respondre. Recomanem ser breu, concís i aportar, quan sigui possible, dades quantitatives que permetin valorar els resultats que s'han aconseguit.
En el cas que coneguis algun cas d'èxit en el qual no hagis participat directament i del qual no tinguis informació detallada, et convidem a que ens enviïs un contacte al qual puguem dirigir-nos per a recaptar directament la informació.
Un petit esforç per part teva pot tenir una gran repercussió i inspirar noves accions transformadores en altres parts del territori pirinenc.

 

Participa!

Geo-portal

 

 

 

 

To access

PYRENEAN CLIMATE CHANGE OBSERVATORY

Avenida Nuestra Señora de la Victoria, 8
22.700 - Jaca
Huesca - España

+34 974 36 31 00
info_opcc@ctp.org

Contact